22 Şubat 2012 Çarşamba

Hebe

Malum 14 Şubat yaklaşıyor. Erkek olsun kız olsun herkesin üstten alttan biryerler tutuşmuştur yüksek ihtimalle. Peki neler alınabilir? Öncelikle kadınların en çok nelere önem verdiği bilinmeli ki o da "anılar"dır. Zeki olsun aptal olsun her kadın birini sevmekten çok yaşadığı anılara bakar. Ve bu da en güzel hediye seçerken gayet yardımcı olabiliyor. Şimdi eğer sevginden eminsen ve o kızla uzun birşeyler istiyorsan en güzel hediyelerden biri ilk akla gelecek olan fotoğraf albümüdür. Anılar her zaman canlı olur. Ya da duygularını anlattığın küçük notlar. Tabi bunlar biraz uğraştırıcı ve uzun süreli ilişkilerde düşünülmesi ve uygulanması gereken olaylar.
Peki zaman geçsin takılalım birlikte ilişkilerinde? Takıyla geçiştirilebilir ki bu 1-2 aydır ilişki içinde olup uzun düşünen çiftler için de gayet uygundur. Ama kıza ne olursa olsun sakın küpe hediye etmeyin! Niye? Çünkü kolye, bilezik gibi takı tokalar sadece vücuda temas eder ve genellikle daha beğenilir. Ama küpe değişkendir. Mesela ben birkaç çeşit gümüş ya da altın küpe dışında başka küpe takamam sağırlığa kadar gider valla.
Düşük maliyetli olsun ama güzel olsun diyorsanız her kızın hayatının aşkıyla gitmek istediği bir mekan, bir sokak, bir yer mutlaka vardır. Onu bulmak gerekir. Tabi kalıcı olmak istiyorsanız..
Yine de bütün bunların yanında 2renkli balon, 1kutu çikolata ve 1buket papatyaya kanmayacak kız %86.66 lezbiyendir, %12.84 duygularını aldırmıştır. (Geriye kalan yüzdeler diğer sebepler)
He bu arada C. eğer beni tanıyıp hediye almayı falan düşünüyosan yusufcuklu kolye, kalpli kolye ve küpe dışında birşeyler olsun. Çikolata bu aralar tercihimdir.